Referanser

“Bare to dager inn i kurset har jeg fått noen skikkelige `øyeåpnere´, jeg anbefaler alle denne opplevelsen.”

Jan Grønbech, tidligere CEO for Google Norge

“For å benytte potensialet i mangfoldet blant medarbeidere og for å forstå kunder i dag og i fremtiden, bør organisasjonen tilegne seg ny og relevant kunnskap. Systematisk jobbing med mangfoldsledelse er fremtidens ledelsespraksis. “Mangfoldsledelse er åpenbart det nye gullet innenfor ledelse.”

Geir Over Halvorsen, Travel Retail Norway

“Mangfold er sannsynligvis noe av det vanskeligste og det viktigste norske ledere kan fokusere på”

Svein Tore Holsether, konsernsjefen i Yara

"Vi opplevde foredraget veldig relevant og at det traff godt ifht det vi ønkset, hun hadde god formidling og klarte å gi tydelige bilder og budskap som vi skal ta med videre i arbeidet vårt. Gode tilbakemeldinger fra deltakere. Inspirerende for både FAU sitt arbeid og skolen sitt arbeid."

Bergen kommune

"Foredragsholderen er lett å forholde seg til. Hun leverte et førsteklasses foredrag, der innhold og form hang meget godt sammen. Hun utfordrer tankebildene til oss velmenende nordmenn. Det trenger vi!"

NAV Arbeid og helse Telemark

"Vi er svært fornøyd med foredraget. Hun treffer godt på vår tematikk i barnehagen."

Fagstab barnehage, Stavanger kommune

Hun svarte godt på bestillingen - berørte mange - brukte sin egen historie og erfaring relevant (knyttet det til temaet) - faglig forelesning - henviste til forskning som er relevant for oss.

Bydel Grunerløkka

"Perfekt gjennomføring fra A-Å. Strålende formidlingsevne av et høyst aktuelt emne."

Hå kommune

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Loveleen Rihel Brenna - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.